استفاده از خدمات هلدینگ بین المللی درخشان یکی از ضرورت هایی است که هر فرد برای حل مسائل حقوقی و کیفری خود باید از آنها استفاده کند. این کار موجب موفقیت بیشتر در روند پرونده خواهد شد؛ زیرا وکلا با تسلط کافی بر قوانین می توانند به بررسی موارد مربوط به پرونده بپردازد و تمام روند قضایی را با موفقیت کامل پشت سر بگذارند و به نتیجه دلخواه برسند.
از آنجایی که بررسی مسائل حقوقی و کیفری مختلف برای شما هموطنان عزیز بسیار حائز اهمیت است، داشتن یک متخصص حقوقی مورد اعتماد می تواند به شما کمک کند تا اطمینان حاصل کنید که در طول هر فرایند قانونی به درستی از حقوق شما محافظت می شود. بنابراین پیشنهاد می شود از خدمات موسسه حقوقی حجتیان استفاده کنید.
استخدام وکیل پایه یک دادگستری خوب راه شما را در مسیر موفقیت در پروندههای حقوقی مختلفتان هموار خواهد کرد. ض یک وکیل خوب با تجربه و تخصصی که دارد؛ به شما برای حل مشکلاتتان راهنمایی کرده و تا به موفقیت رسیدن پرونده همراهتان خواهد بود. با انتخاب یک وکیل خوب که به زیر و بمهای قانون آگاهی کافی داشته باشد شما میتوانید در کمترین زمان و به سادهترین روش راهکار قانونی مناسب را برای حل مشکل خود پیدا کنید. در حقیقت انتخاب یک وکیل خوب به شما کمک میکند تا در هزینه و زمان خود صرفهجویی کرده و به نتیجه مطلوب در پروندههای حقوقی خود برسید.
- سه نوع دعاوی داریم
- حقوقی
- کیفری
- اداری
به طور کلی، محاکم دادگستری به دستههای زیر تقسیمبندی میشوند:
1- محاکم حقوقی: شامل دادگاه عمومی حقوقی و دادگاه خانواده
2- محاکم کیفری: دادگاه کیفری یک، دادگاه کیفری دو و دادگاه انقلاب
3- محاکم اداری: دیوان عدالت اداری
چنانچه منشأ یک دعوی اختلاف بر سر حقوق و تعهدات آنها در قبال یکدیگر باشد، دعوی مطرح شده از نوع حقوقی است. غالب دعاوی حقوقی ناشی از معاملات مالی بین اشخاص و یا روابط خانوادگی (زوجیت، ارث و مسائلی از این قبیل است. قواعد مرتبط با دعاوی حقوقی در قوانینی همچون قانون مدنی و قانون حمایت از خانواده تعیین و پیشبینی شده است. البته برخی قوانین خاص مثل قانون امور حسبی نیز در این خصوص وجود دارند که قاضی باید در رسیدگی خود به این قوانین نیز توجه داشته باشد. آیین رسیدگی به دعاوی در محاکم حقوقی، در قانون آیین دادرسی مدنی پیشبینی شده است.
در یک تعریف ساده، دعوایی کیفری است که فردی بر اساس آن علیه دیگری اعلام جرم نموده و تقاضای مجازات وی را از دادگاه مینماید. به عبارت دیگر، هنگامی که جرمی رخ میدهد، فرد متضرر از جرم برای جبران زیان ناشی از آن اقدام به طرح دعوی علیه مجرم مینماید. دادگاه پس از احراز ارتکاب جرم توسط متهم، او را به مجازاتهای مقرر قانونی از قبیل اعدام، حبس، پرداخت دیه و خسارات، شلاق و غیره محکوم مینماید.
برای اقامه دعوی کیفری، فرد شاکی باید شکوائیهای را علیه متهم تنظیم و به دادگاه تقدیم نماید. قانون مجازات اسلامی و برخی قوانین خاص دیگر مثل قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس، ارتشا و کلاهبرداری از جمله قوانینی است که قاضی باید بر اساس آن اقدام به صدور حکم نماید. شیوه رسیدگی دادگاهها به دعاوی کیفری در قانون آیین دادرسی کیفری آمده است.
- دعوی اداری، دعوایی است که کارمندان علیه سازمان دولتی و یا مردم عادی علیه نهادهای عمومی یا دولتی و حتی مأمورین آنها اقامه مینمایند. مرجع صالح به رسیدگی برای این دعاوی، دیوان عدالت اداری است. فیالواقع، دیوان عدالت اداری مهمترین مرجع تظلم خواهی افراد علیه سیستم اداری و اجرایی کشور است که بر اساس اصل 173 قانون اساسی ایجاد شده و تحت نظر قوه قضاییه عمل مینماید.
۱- تمامی شرکتهای فعال در حوزه کشاورزی مطابق قانون مالیاتهای مستقیم که درآمد حاصل از فعالیت آنها از طریق کشاورزی مانند خود کشاورزی، دامداری، دامپروری، احیا مراتع و جنگلها، باغات و باغستان ها و.. از پرداخت مالیات معاف هستنند
۲- تمامی تعاونیهای متعارف و شرکتهای تعاونی و سهامی عام طبق ماده ۱۰۵ قانون مالیاتهای بیست و پنج درصد تخفیف مالیاتی از روی درآمد خود خواهند داشت
۳- مالیاتهای مستقیم بردرآمد فعالیتهای تولیدی و معدنی و واحدهای تولیدی و معدنی بخشهای خصوصی و تعاونی که بعد از سال ۱۳۸۱ مجوز بهره برداری گرفته باشند، از شروع بهره برداری و یا استخراج تا ۸۰ درصد و تا به مدت ۴ سال از پرداخت مالیات معاف خواهند بود
۴- قانون مالیات کشور این امکان را برای فعالین حوزه ایرانگردی و جهانگردی که دارای پروانه بهره برداری از وزارت ارشاد اسلامی باشند در نظر گرفته است که تا ۵۰ درصد از مالیات متعلقه معاف شوند
ارتقا رتبه بندی شرکت نیازمند اعتبار و امتیاز در بخشهای متفاوتی مانند توان مالی، قراردادها و پروژهها، مهندسین متخصص، میزان تاسیسات و تجهیزات فنی و اداری، توان اجرایی شرکت، تعداد پرسنل، محل اداری شرکت و کارگاههای فنی (در صورت وجود) است. هر شرکتی برای ارتقا رتبه خود به پایه های بالاتر، باید حداکثر امتیازهای لازم را در هر بخش، کسب کند.
پس از آن با همان مدارکی که در ابتدا برای اخذ رتبه اقدام کردید، میتوانید برای ارتقای رتبه هم اقدام کنید. جهت ارتقا رتبه شرکت باید تمامی قراردادها و پروژههایتان را در سامانه ساجات ثبت کنید تا تمامی امتیازهای دریافت شده، به ارتقای شما کمک کنند.
هر کسب و کاری که به دنبال رشد و پیشرفت است، باید در این راه قدم بردارد و به دنبال کسب رتبه بهتر و بالاتری نسبت به رتبه پیشین خود باشد. یکی از مزیتهای اخذ رتبه در پایههای بالاتر، این است که میتوانید در مناقصات بزرگتری که سبب شناخت و پیشرفت شما میشود، شرکت کنید. برخی از مزیتهای دریافت رتبه بندی شرکت در پایههای بالاتر عبارتند از:
- امکان شرکت در مناقصات بیشتر و بزرگتر
- رشد و درآمد بیشتر کسب و کار
- افزایش سرمایه
- کسب اعتبار
- برقراری ارتباط با شرکتهای بزرگ
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
یکی از پارامترهای مهم در ثبت شرکت اصول دادن و قانونی کردن شراکت بین افراد است. بدون تردید یکی از نگرانی های اصلی افرادی که بصورت گروهی با هم کار می کنند عدم قبول مسئولیت ها و یا بدهی ها ، عدم پذیرش و انجام کارهای مشخص شده، نداشتن تعهد به گروه برای اهداف تعریف شده و … می باشد.اما ثبت شرکت این شراکت را رسمیت می دهد. در چهارچوب شرکت شرکا باید با هم سرمایه شرکت را تادیه نمایند، فعالیت های شرکت را انجام دهند، مسئولیت ها را تقسیم نمایند، تصمیم گیری کنند و هر گونه فعالیت دیگر در شرکت مانند انتخاب مدیران، بازرسین، موضوعات کاری و غیره تنها با تصمیم و همکاری سایر شرکا امکان پذیر است. هر یک از شرکا نمی تواند بدون دلیل از انجام کاری سر باز زند، تعهدات خود را نپذیرد و یا سود بیشتری را به خود اختصاص دهد مگر اینکه در اساسنامه شرکت این موضوعات توافق شود.