هزینه اخذ جواز تاسیس

هزینه جواز تاسیس

هزینه اخذ جواز تاسیس به عوامل مختلفی از جمله حق عضویت سالانه، حق تمبر پروانه کسب، حق بازرسی اتحادیه و … می باشد. به همین دلیل نمی توان یک تعرفه ثابت را برای آن درنظر گرفت. اما پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، با کارشناسان هلدینگ درخشان ارتباط برقرار کنید تا مشاوره های لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.

برای اخذ جواز تاسیس فرم زیر را پر کنید...

برای درخواست مشاوره رایگان لطفا فرم زیر را پر نمایید .مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

مزایای اخذ جواز تاسیس

لازم به ذکر است که برای واگذاری جواز تاسیس محدودیت هایی نیز وجود دارد. به طور مثال واگذاری و احداث کارخانه های صنعتی در گستره 120 کیلومتر تهران صرفا برای واحدهای صنایع غذایی می باشد.

نحوه پرداخت هزینه جواز کسب

در سال های گذشته پرداخت هزینه جواز تاسیس با مراجعه به بانک ها و پر کردن فیش های مربوطه انجام می شد. تعداد فیش ها به قدری زیاد بود که می توان آن را فرآیندی زمان بر دانست. اما امروزه به دلیل الکترونیکی شدن خدمات، دیگر نیازی به مراجعه حضوری به بانک نیست و امکان پرداخت آنلاین فراهم شده است. بدین منظور طی کردن مراحل زیر الزامی است:

لازم به ذکر است که پرداخت وجوه الزامی اتحادیه یا حق عضویت سالیانه نیز از این طریق امکان پذیر می باشد. اما برای پرداخت برخی از هزینه های دولتی لازم است که به بانک مراجعه کرده و فیش های کاغذی پر کنید. قطعا به زودی و با بروزرسانی سامانه های مرتبط، نیاز به مراجعه حضوری به بانک به کمترین حد خود خواهد رسید.

مشاوره ثبت شرکت

هزینه گرفتن جواز کسب در سال 1403

قبل از آنکه به هزینه اخذ جواز تاسیس بپردازیم باید به این نکته اشاره کنیم که در سال های گذشته، راه اندازی یک کسب و کار با دشواری ها و چالش های زیادی روبرو نبود. تنها کافی بود تا متقاضی سرمایه اولیه برای آغاز کسب و کار را داشته باشد تا بتواند آن را راه اندازی کند. اما امروزه باید مجوزهای متعددی را از سازمان های ذیربط اخذ کنید که یکی از آن ها جواز تاسیس یا جواز کسب است. برای دریافت این مجوز یا تمدید آن طی کردن مراحل مربوطه الزامی است. همچنین پرداخت هزینه های قانونی از دیگر مواردی است که باید به آن اشاره کرد.

هزینه جواز تاسیس در سال 1403 به عوامل مختلفی بستگی دارد. به طور کلی خدماتی که از سوی دولت یا نهادهای ذیربط ارائه می شود رایگان نیستند و افراد متقاضی باید هزینه آن را بپردازند. اخذ جواز تاسیس یکی از این خدمات می باشد و هزینه هایی که باید در هر مرحله پرداخت کنید به شرح زیر است:

از دیگر مواردی که شامل هزینه اخذ جواز تاسیس می شود شامل دریافت گواهی مرکز بهداشت، کارت معاینه پزشکی، گواهی عدم سوء پیشینه  و… می باشد.

توجه داشته باشید که هزینه ها براساس مصوبه اداره ثبت شرکتها تعیین می شود و برای استعلام هزینه دقیق اخذ جواز تاسیس با ما تماس بگیرید.

هزینه تمدید جواز کسب در سال ۱۴۰۳

جواز تاسیس به عنوان یک مجوز دائمی درنظر گرفته نمی شود. بلکه نیاز به تمدید دارد. افراد باید قبل از اتمام اعتبار نسبت به تمدید آن اقدام کنند. قطعا تمدید جواز کسب همانند اخذ آن نیازمند پرداخت هزینه می باشد که شامل موارد زیر است:

قطعا هر ساله شاهد تغییر هزینه اخذ جواز تاسیس و تمدید آن هستیم. به همین دلیل توصیه می کنیم قبل از هر اقدامی، نسبت به هزینه همان سال اطلاعات لازم را بدست آورید.

انواع خدمات اخذ جواز تاسیس

مدت زمان دریافت جواز تأسیس

تا اینجای مطلب راجع به هزینه اخذ جواز تاسیس و عوامل موثر بر آن اشاره کردیم. اکنون نوبت به این می رسد که مدت زمان دریافت این مجوز را بررسی کنیم. هر کدام از مجوزها بر اساس نوع فعالیت متقاضی، از سوی سازمان ذیربط صادر می شود. صادرکنندگان در هر بخش دارای زمان بندی خاص خود هستند. به طور مثال می توان به سازمان های زیر اشاره کرد:

نحوه اخذ جواز تاسیس

بعد از گذراندن مراحل فوق و تایید مدارک و پرداخت هزینه ها، فرآیند ثبت نهایی آغاز و جواز تاسیس به شما اعطا می شود. علاوه بر آن اطلاع رسانی از طریق روزنامه های رسمی از دیگر مراحل مهمی است که باید انجام شود.

سوالات متداول جواز تاسیس

دریافت جواز تأسیس برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار تولیدی یا صنعتی ضروری است. این مجوز به شما اجازه می‌دهد تا به‌صورت قانونی فعالیت کنید، از تسهیلات و حمایت‌های دولتی بهره‌مند شوید و تجهیزات و ماشین‌آلات را با تعرفه‌های مناسب وارد کنید.

هم افراد حقیقی (شخصی) و هم افراد حقوقی (شرکت‌ها) می‌توانند جواز تأسیس دریافت کنند. شرایط و مدارک مورد نیاز ممکن است برای این دو دسته متفاوت باشد.

هزینه دریافت جواز تأسیس بسته به نوع کسب‌وکار و محل آن متفاوت است. معمولاً شامل هزینه‌های ثبت درخواست، بررسی مدارک و صدور مجوز می‌شود.

جواز تأسیس مجوزی برای راه‌اندازی و ساخت واحد تولیدی است، در حالی که پروانه بهره‌برداری مجوزی است که پس از تکمیل پروژه و آماده بودن برای تولید صادر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد فعالیت تولیدی را آغاز کنید.

سوالات متداول اخذ جواز تاسیس

همیـــن الان مشــــاوره بگیر...

کارشناسان ما منتظر پاسخگویی به شما هستند.

جواز تاسیس حقیقی و حقوقی چه تفاوتی با هم دارند؟

جواز تاسیس حقیقی و حقوقی مشابه یکدیگر هستند و تفاوت زیادی با هم ندارند. اما هزینه اخذ جواز تاسیس حقوقی بیشتر از حقیقی است. همچنین در هنگام اخذ وام بالای 1 میلیارد تومان برای واحدهای صنعتی، جواز تاسیس حقوقی اعتبار بیشتری دارد.

 

مدت اعتبار جواز تاسیس

اعتبار جواز تاسیس 10 ساله است و بعد از گذراندن این مدت، باید اقدام به تمدید آن کرد تا بتوانید همچنان از مزایای آن بهره مند شوید. توصیه می کنیم چند ماه قبل از اتمام اعتبار، مراحل تمدید آن را آغاز کنید. قطعا هر کدام از اشخاص حقیقی و حقوقی که تمایل به دریافت جواز تاسیس دارند باید ابتدا اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهند و در صورتی که با فرآیند آن آشنایی ندارند باید آن را به موسسات یا شرکت های فعال در این حوزه بسپارند. هلدینگ درخشان یکی از شرکت های فعال در زمینه ثبت شرکت، اخذ جواز تاسیس، ثبت برند و …. می باشد که می توانید تمام امور مربوطه را به کارشناسان آن بسپارید.

لطفا امتیاز بدهید

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
نظرات
مشاهده همه نظرات