ثبت تغییرات شرکت

ثبت صورتجلسه تغییرات

ثبت تغییرات شرکت زمانی الزامی است که موارد مندرج در اساسنامه و هر آنچه که به شرکت مربوط می باشد دچار تغییر شوند. ثبت صورتجلسه تغییرات همانند ثبت خود شرکت ضروری است و باید حتما انجام شود. هر کدام از تغییرات و تصمیماتی که در طی مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده و جلسات هیات مدیره اخذ می شوند جزو تغییرات شرکت محسوب می شوند و باید صورتجلسه شوند.

 این تغییرات شامل مواردی مختلفی از جمله کاهش یا افزایش سرمایه شرکت، تغییر موضوع شرکت، تغییر آدرس و … باشد. در برخی از مواقع تغییرات بر اساس سلیقه صاحب شرکت انجام می شود. به طور مثال تغییر حق امضاء، تغییر سمت یا تغییر سهام جزو تغییرات سلیقه ای محسوب می شوند. برای ثبت تعییرات شرکت کارشناسان ثبت درخشان آماده ی پاسخگویی هستند.

برای ثبت تغییرات شرکت فرم زیر را پر کنید...

برای درخواست مشاوره رایگان لطفا فرم زیر را پر نمایید .مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

مدارک لازم برای ثبت تغییرات شرکت

انواع خدمات ثبت تغییرات شرکت

مراحل ثبت تغییرات شرکت

به منظور ثبت تغییرات شرکت ها باید صورتجلسه تنظیم و ارائه شود که متناسب با موضوع تغییرات باشد. ثبت صورتجلسات تغییرات باید در مرجع ثبتی انجام شود. اداره کل شرکت ها در صورتی که صورتجلسه را تایید کند و از انطباق آن با اصول و قواعد مطمئن شود اقدام به ثبت آگهی تغییرات شرکت ها می کند و آن را در روزنامه رسمی و محلی منتشر می کند.

نحوه ثبت تغییرات شرکت

به منظور ثبت تغییرات در شرکت باید مراحل زیر را به طور کامل و دقیق انجام دهید. لازم به ذکر است که برای انجام این کار نیازی به مراجعه حضوری به اداره نیست. بلکه کافیست به سامانه تغییرات ثبت شرکت ها مراجعه کنید:

  • تنظیم و ثبت صورتجلسات تغییرات شرکتها
  • مراجعه به آدرس اینترنتی اداره ثبت شرکت ها به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir
  • آپلود و بارگذاری تمام مدارک فوق الذکر و تکمیل اطلاعات خواسته شده به منظور ثبت تغییرات در شرکت ها
  • ارسال مدارک فوق الذکر به اداره ثبت شرکت ها
  • مراجعه حضوری به اداره ثبت شرکت ها و پرداخت هزینه ثبت تغییرات
  • پرداخت هزینه روزنامه رسمی
  • صدور آگهی ثبت تغییرات شرکت

ثبت چه تغییراتی الزامی است؟

بر اساس ماده 200 قانون تجارت، ثبت تغییرات در موارد زیر الزامی است:

انجام تغییرات شرکت

مدت زمان ثبت تغییرات شرکت

معمولا زمانی که برای انجام ثبت تغییرات شرکت درنظر گرفته می شود 2 الی 15 روز کاری است. که این زمان از تنظیم صورتجلسه تغییرات تا تحویل آن محاسبه می شود. این مدت بر اساس پارامترهایی همچون موضوع شرکت، سرمایه شرکت، تغییر نام شرکت و … متفاوت می باشد. اگر نیاز به ثبت فوری تغییرات شرکت را دارید می توانید از کارشناسان هلدینگ درخشان کمک بگیرید.

انواع تغییرات شرکت

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هر یک از تغییرات بر روی آن کلیک کنید..

هزینه ثبت تغییرات شرکت ها چقدر است؟

هزینه ای که برای ثبت صورتجلسات تغییرات و آگهی های مربوطه در نظر گرفته می شود برای همه یکسان نیست. زیرا تغییرات متنوع هستند و هر شرکت بر اساس نوع تغییر، باید هزینه ثبت تغییرات مرتبط با آن را بپردازد. اگر به دنبال مجموعه ای هستید که تمام مراحل را به راحتی برای شما انجام دهد و هزینه ای مقرون به صرفه از شما دریافت کنید پیشنهاد ما هلدینگ درخشان است. این هلدینگ با اشراف کامل به تمام قوانین و مقررات می تواند پروسه ثبت صورتجلسه تغییرات و مراحل مربوطه را در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهد.

سوالات متداول ثبت تعییرات شرکت

مدارک مورد نیاز بسته به نوع تغییر متفاوت است، اما به طور کلی ارائه کپی برابر اصل مدارک هویتی تمام شرکای جدید، ارائه اصل مدارک هویتی افرادی که قصد خروج از شرکت را دارند و حضور آن ها در دفاتر اداره ثبت شرکت ها برای امضاء، ارائه لیست شرکای جدید یا میزان سهام شان، ارائه کپی روزنامه آخرین تغییرات شرکت و هیئت مدیره، کپی اساسنامه شرکت، حضور مدیر و تمام شرکت در صورت انحلال شرکت و .. لازم است.

مراحل ثبت تغییرات شرکت شامل تنظیم صورتجلسه، امضای اعضا، ارائه مدارک به اداره ثبت شرکت‌ها، پرداخت هزینه‌های مربوطه و در نهایت دریافت تاییدیه از اداره ثبت شرکت‌ها است.

مدت زمان ثبت تغییرات شرکت بسته به نوع تغییر و روند کاری اداره ثبت شرکت‌ها ممکن است متفاوت باشد. به طور معمول این فرآیند 14 روز کاری به طول می‌انجامد.

هزینه‌های ثبت تغییرات شرکت بسته به نوع تغییر و تعداد صورتجلسات ممکن است متفاوت باشد. این هزینه‌ها شامل هزینه‌های اداری، حق‌الزحمه کارشناسان و هزینه‌های انتشار آگهی در روزنامه‌های رسمی است.

بله، برخی از تغییرات مهم مانند تغییر نام، تغییر آدرس و تغییرات در هیئت مدیره باید در روزنامه رسمی کشور منتشر شوند تا اطلاع‌رسانی عمومی انجام شود.

بله، بسیاری از تغییرات شرکت‌ها می‌توانند به صورت آنلاین از طریق سامانه‌های مربوطه انجام شوند. این فرآیند می‌تواند سرعت و کارایی بیشتری نسبت به روش‌های سنتی داشته باشد.

سوالات متداول ثبت تغییرات شرکت

نکته های مهم درباره ثبت تغییرات شرکت ها

برای ثبت صورتجلسه تغییرات همین الان اقدام کنید.
کارشناسان ما آماده ی پاسخگویی به شما هستند

تغییر نام شرکت

یکی از مواردی که نیاز به ثبت صورت جلسه تغییرات دارد، تغییر نام شرکت است. این موضوع را در خصوص شرکت های سهامی خاص و شرکت های با مسئولیت محدود مورد بررسی قرار می دهیم:

مراحل ثبت تغییر نام شرکت سهامی خاص

مراحل تغییر نام شرکت با مسئولیت محدود

مراحل تغییر آدرس شرکت

یکی دیگر از مواردی که ثبت تغییرات شرکتها را الزامی می کند، تغییر آدرس است. برای اغلب شرکت ها پیش می آید که بعد از تاسیس شرکت و تایید اساسنامه، تغییراتی مانند آدرس ایجاد می شود که این مورد باید حتما ثبت شود. در ادامه به مراحل تغییرات شرکت در خصوص آدرس اشاره می کنیم و این موضوع را درباره شرکت های سهامی خاص و مسئولیت محدود مورد بررسی قرار می دهیم:

تغییر آدرس شرکت با مسئولیت محدود

برای تغییر نام و انجام تغییرات شرکت با مسئولیت محدود ابتدا مجمع عمومی فوق العاده یک جلسه تشکیل می دهد و صورتجلسه مربوط به موضوع را تنظیم می کند. تمام شرکا باید با درج میزان سهام خود، این صورتجلسه را امضاء کنند. اگر تعداد شرکا زیاد باشد بر اساس ماده 109 قانون تجارت، هیئت نظارت انتخاب می شود و اسامی اعضای این هیئت در صورتجلسه تنظیمی درج شده و آن ها موظف به امضای صورتجلسه تغییرات ثبت شرکت می باشند.

ثبت صورتجلسه تغییرات

اگر هیئت مدیره اختیار تغییر محل شرکت در اساسنامه را داشته باشد باید صورتجلسه ای در رابطه با این تغییر تنظیم کند و در صورتی که تغییر محل از یک شهر به شهر دیگر بود، باید پرونده شرکت بر اساس درخواست هیئت مدیره و تنظیم و ثبت صورتجلسه تغییرات شرکتها به شهرستان موردنظر ارسال شود. به طور مثال برای ثبت تغییرات شرکت در مشهد، ثبت تغییرات در کرج و … باید این مراحل را انجام دهید.

مراحل تغییر آدرس شرکت سهامی

ابتدا باید جلسه مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شود و سپس اقدام به تنظیم صورتجلسه تغییرات و امضای آن توسط هیات رئیسه شود. لازم به ذکر است که اگر اختیار محل تغییر شرکت به عهده هیئت مدیره باشد این هیئت موظف است با تنظیم و ثبت صورتجلسه تغییرات نسبت به تغییر محل شرکت اقدامات لازم را انجام دهد. در صورتی که محل شرکت از یک شهر به شهر دیگر باشد، باید پرونده شرکت بر اساس درخواست هیئت مدیره همراه با صورتجلسه ثبت تغییرات شرکتها به شهرستان موردنظر ارسال شود.

برای ثبت انواع تغییرات شرکت، همین الان اقدام کنید. کارشناسان ما آماده ی پاسخگویی به شما هستند

تغییر موضوع شرکت

یکی از مهم ترین تغییرات در شرکت مربوط به تغییر موضوع است. در ادامه به راهنمای ثبت تغییرات شرکت سهامی خاص و مسئولیت محدود اشاره می کنیم:

مراحل تغییر موضوع شرکت سهامی خاص

مراحل تغییر موضوع شرکت با مسئولیت محدود

نقل و انتقال شرکت

نقل و انتقال شرکت یکی دیگر از تغییراتی است که ثبت آن الزامی می باشد. بدین منظور طی کردن مراحل زیر الزامی است:

مراحل ثبت کاهش سرمایه شرکت

  • امضا کردن صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده توسط شرکا الزامی است.
  • شرکا باید لیستی از اسامی خود به همراه میزان سهام را امضا کنند.
  • اگر متقاضی ثبت کاهش سرمایه شرکت از نوع حقوقی باشد باید برگ نمایندگی ارائه دهد.
  • حضور اکثر شرکا در جلسه الزامی است.
  • دریافت مجوزهای لازم از مراجع ذیربط الزامی می باشد.
 
تغییرات شرکت

مراحل ثبت افزایش سرمایه

گاهی اوقات شرکت هایی که به سامانه ثبت و تغییرات شرکتها مراجعه می کنند قصد کاهش سرمایه ندارند. بلکه می خواهند سرمایه شرکت را افزایش دهند افزایش سرمایه با تصویب مجموع عمومی فوق العاده انجام می شود اما باید توجه داشته باشید که اگر سرمایه قبلی شرکت به طور کامل تادیه نشده باشد افزایش سرمایه مجاز نخواهد بود.

  • مجمع عمومی فوق العاده بر اساس پیشنهاد هیات مدیره و بعد از قرائت گزارش بازرسین راجع به افزایش سرمایه شرکت تصمیم می گیرد.
  • هزینه های افزایش سرمایه باید به مدت حداکثر 5 سال از تاریخ به عمل آمدن آن ها، مستهلک شوند. اگر افزایش سرمایه باعث صدور سهام جدید شود و به قیمتی بیشتر از قیمت اسمی به فروش رسد باید هزینه های افزایش سرمایه از محل اضافه ارزش، مستهلک شود.
  • روش های مختلفی برای افزایش سرمایه شرکت وجود دارد که می توان به بالا بردن مبلغ اسمی سهام، صدور سهام جدید و تبدل اوراق قرضه به سهام اشاره کرد.

ثبت انحلال شرکت

برای انحلال شرکت به تشکیل مجمع عمومی فوق العاده نیاز است. در این جلسه باید اکثریت شرکت حضور داشته باشند و تنظیم و ثبت تغییرات با معرفی مدیر تصفیه و موافقت او انجام شد. سپس صورتجلسه همراه با سایر مدارک موردنیاز در سامانه ثبت تغییرات شرکت ها بارگذاری شود. لازم به ذکر است که اصل مدارک باید از طریق به اداره ثبت شرکت ها نیز ارسال شود. بعد از آنکه کارشناسان بررسی های لازم را انجام دادند گواهی انحلال شرکت صادر می شود و آگهی آن در روزنامه های رسمی و کثیرالانتشار درج خواهد شد. این مراحل حدود 10 روز کاری زمان می برد. مدارکی که برای انحلال شرکت موردنیاز می باشد شامل موارد زیر است:

ثبت تغییرات سهام

شرکا به منظور ثبت تغییرات سهام باید در جلسه حضور پیدا کرده و صورتجلسه را امضا کنند. نکته مهمی که در خصوص ثبت تغییرات سهام وجود دارد این است که اگر نقل و انتقال سهام در شرکت های با مسئولیت محدود انجام شد و این انتقال بین شرکا باشد نیازی به دریافت مفاصا حساب دارایی و مالیاتی وجود ندارد. اما این وضعیت در خصوص شرکت های سهامی خاص متفاوت است. در این شرکت ها باید مفاصا حساب از اداره دارایی دریافت و به میزان 4% مالیات انتقال سهام بانام یا بی نام را پرداخت کنید. در صورتی که جزو شرکت های با مسئولیت محدود هستید نیازی به ثبت آگهی نخواهید داشت.

 

مراحل ثبت تغییرات شرکت

تغییر تابعیت شرکت

اگر در یک شرکت، همه شرکا تصمیم به تغییر تابعیت بگیرند، شرکت می تواند تغییر تابعیت خود را انجام دهد. اما به شرط آنکه مرکز اصلی شرکت به کشور جدید منتقل شود. در خصوص تغییر تابعیت شرکت نکات زیادی وجود دارد که در این بخش به آن ها اشاره می کنیم:

  • در شرکت های با مسئولیت محدود اکثریت افراد نمی توانند تابعیت شرکت ها تغییر دهند. مگر آنکه تمام شرکا بر سر این موضوع توافق کنند.
  • مجامع عمومی در شرکت های سهامی خاص حق تغییر تابعیت را ندارند.
  • تغییر اقامتگاه متفاوت از تغییر تابعیت است و نیازی به موافقت همه شرکا ندارد. اما توجه داشته باشید که کشور مبدا و کشور مقصد باید این تغییر را بپذیرند.

ثبت تغییرات مجمع عمومی عادی

در مجامع عمومی عادی باید همه مدیران و سهامداران حضور داشته باشند. این امر یک مزیت است. زیرا این مجامع می توانند به منظور تبادل نظر، تصمیم گیری های مهم و … مورد استفاده قرار بگیرند. مجامع عمومی به طور سالانه برگزار می شوند و تصمیماتی که در آن اخذ می شوند باید به آگاهی اداره ثبت برسد و در سامانه ثبت تغییرات شرکت ها به ثبت برسد. در مجمع عمومی عادی می توان تغییرات زیر را شاهد بود:

  • تغییر در اعضای هیئت مدیره
  • ورود یا خروج شرکا
  • تعریف و تعیین مجدد سمت های اشخاص
  • تغییر بازرس علی البدل و عادی و تشریح وظایف آن ها
  • تقسیم سود بدست آمده از فعالیت شرکت
  • تصمیم گیری در خصوص نوع روزنامه کثیرالانتشار به منظور ثبت اگهی های تغییرات سال مالی جدید

ثبت تغییرات مجمع عمومی فوق العاده

در مجمع عمومی فوق العاده باید حداقل نصف سهامداران شرکت حضور داشته باشند تا بتوان درباره موضوعاتی همچون افزایش یا کاهش سرمایه، انحلال، تغییر در اساسنامه شرکت و… تصمیم گیری کرد. صورتجلسه های نوشته شده در این مجمع وجاهت قانونی برای ثبت و اجرا دارند و باید به رای موافق حداقل دو سوم از افراد حاضر در جلسه رسیده باشند. در این مجمع تصمیمات زیر اخذ می شود که می تواند منجر به ثبت تغییرات شرکت شوند:

  • تصمیم گیری در خصوص ورود شریک جدید
  • ایجاد تغییرات در اساسنامه و ثبت آن در سامانه تغییرات شرکت
  • تصمیم گیری در خصوص تغییر نام، آدرس و موضوع شرکت
  • اخذ تصمیمات مرتبط با انحلال شرکت
  • چگونگی کاهش یا افزایش سرمایه
  • تغییر مدیرعامل، انتخاب بازرس جدید، تمدید مدت خدمت مدیر عامل و …
  • تصمیم گیری در خصوص صدور اوراق قرضه و تعیین سهام ممتاز
 
ثبت صورتجلسات تغییرات

ثبت تغییر شرکت از طریق مجمع هیئت مدیره شرکت

هئیت مدیره شرکت قادر است با تصمیم گیری و رای گیری میان خود، سمت های مختلف شرکت را تعیین کند. رئیس هیئت مدیره می تواند حداقل 2 سال و در صورت رای موافق اعضا، به صورت نامحدود انتخاب و منصوب شود. موارد مهمی که در مجمع هیئت مدیره شرکت ها مورد بررسی قرار می گیرد و می تواند منجر به ثبت تغییرات شرکت شود شامل موارد زیر است:

  • انتخاب مدیران داخلی شرکت
  • اخذ تصمیم گیری های لازم درباره قراردادها و معاملات شرکت
  • تصمیم گیری درباره بدهی ها و درآمدهای شرکت

برای انجام تغییرات شرکت همین الان اقدام کنید.
کارشناسان ما آماده ی پاسخگویی به شما هستند

تغییر اساسنامه شرکت

تغییر اساسنامه شرکت یکی از تغییرات مهمی است که باید در سایت ثبت تغییرات شرکت ها به ثبت برسد. در این بخش به تغییر اساسنامه شرکت مسئولیت محدود و سهامی خاص اشاره می کنیم:

تغییرات اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود + مدارک

  • تشکیل مجمع عمومی فوق العاده
  • انتخاب هیات نظارت در صورت تجاوز شرکا از 12 نفر و درج نام و امضای تمام آن ها در ذیل صورتجلسه تغییرات
  • تنظیم و ثبت صورتجلسه تغییرات
  • امضای تمام شرکا ذیل صورتجلسه تغییرات
  • بارگزاری و آپلود صورتجلسه همراه با سایر مدارک در سایت ثبت تغییرات شرکت
  • ارسال مدارک از طریق پست
  • انتشار آگهی در روزنامه رسمی

مدارک موردنیاز

  • صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده که به امضای همه شرکا رسیده باشد.
  • ارائه لیستی از شرکا و ذکر میزان سهام آن ها قبل و بعد از تغییر در سرمایه شرکت الزامی است.
  • ارائه فتوکپی برابر با اصل مدارک هویتی شریک یا شرکای جدید ضروری می باشد.

ثبت تغییرات شرکت سهامی خاص + مدارک

  • تشکیل مجمع عمومی فوق العاده با حضور بیش از نیمی از سهامداران الزامی است. اگر در اولین دعوت حد نصاب موردنظر کسب نشد باید برای دومین بار دعوت به عمل آید. حضور سهامداران بیشتر از یک سوم سهام با حق ، جلسه را رسمیت می دهد.
  • تشکیل پرونده فیزیکی و الکترونیکی در اداره و سایت ثبت تغییرات شرکتها
  •  پیگیری اداری در اداره ثبت شرکت ها
  • صدور آگهی ثبتی برای تغییرات
  • انجام مراحل آگهی تغییرات شرکت و انتشار آن در روزنامه رسمی
  •  منتشر کردن آگهی تغییرات شرکت در روزنامه کثیرالانتشار

مدارک موردنیاز

  • اصل صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده که به امضای هیئت رئیسه رسیده باشد.
  • ارائه فهرستی از حاضرین در مجمع عمومی فوق العاده که به امضای تمام سهامداران رسیده باشد.
  • ارائه برگ نمایندگی الزامی است.
  • دو نسخه از اساسنامه مصوب مجمع عمومی فوق العاده که به امضای تمام سهامداران رسیده باشد.
  • ارائه اصل آگهی دعوت الزامی است. در صورتی که دعوت در دو نوبت انجام شد باید صورتجلسه اول را منتفی و و صورتجلسه دوم را ارائه کرد.

تعریف انواع مجامع

  • مجمع عمومی عادی: این مجمع از اهمیت زیادی برخوردار است و سالی یکبار در زمانی که اساسنامه شرکت تعیین کرده باشد تشکیل می شود و در چارچوب قوانین اقدام به تصمیم گیری می کند. اگر هیئت مدیره در زمان موردنظر، این مجمع را تشکیل نداد بازرسین موظف هستند اقدام به این کار کنند. در غیر این صورت سهامدارانی که بیشتر از 15% سهام شرکت را در اختیار دارند می توانند از مجمع عمومی باری تشکیل جلسه دعوت کنند.
  • مجمع عمومی فوق العاده: این مجمع متشکل از صاحبان سهام شرکت می باشد و زمانی تشکیل می شود که یک موضوع فوق العاده مطرح شده باشد. تشکیل این مجمع برخلاف مجمع عمومی عادی طبق قوانین و ضوابط نیست.
  • مجمع عمومی هیئت مدیره: این مجمع با رعایت قوانین مربوطه و بعد از رسیدگی و احراز پذیره نویسی تمام سهام شرکت و تادیه مبلغ لازم درباره اساسنامه شرکت، اقدام به انتخاب نخستین مدیران و بازرسین می کند. این مجمع روزنامه کثیرالانتشار را نیز انتخاب می کنند تا آگهی های لازم در آن ثبت شوند. این مجمع برای شرکت های سهامی خاص غیر الزامی و برای شرکت های سهامی عام الزامی است.

نحوه ثبت تغییرات شرکت در سامانه

برای پیگیری ثبت تغییرات شرکت ابتدا وارد سامانه ثبت اسناد و املاک کشور بروید و فرم های مربوط به تغییرات شرکت را کامل کنید. در این فرم ها اطلاعاتی مانند نوع شرکت، شناسه ملی شرکت، شماره ثبت آن و… وجود دارند که باید تکمیل شوند.

در مرحله بعد در فرم مربوطه باید اطلاعاتی از جمله نوع صورتجلسه، مشخصات فرد متقاضی، تاریخ برگزاری جلسه و … درج شود. با تکمیل اطلاعات درخواستی باید قسمت پذیرش موقت را انتخاب کنید تا یک شماره 19 رقمی به شما اختصاص داده شود.

در صفحه بعد نوع تصمیم جلسه را انتخاب کنید و گزینه افزودن جلسه را کلیک کنید. اگر قصد دارید نام شرکت را تغییر دهید 5 نام را به ترتیب اولویت وارد کنید. بعد از آن نام اعضایی که در جلسه حاضر بودند را همراه با سمت آن ها ذکر کنید. در آخرین مرحله متن صورتجلسه را آماده کرده و گزینه پذیرش نهایی را کلیک کنید.

هنگامی که تمام اطلاعات مذکور به طور کامل و دقیق در سامانه ثبت تغییرات شرکت به ثبت رسید باید اقدام به فرستادن صورتجلسه مکانیزه به اداره ثبت شرکت ها کنید. بعد از مطالعه گزینه تایید به پذیرش را انتخاب کنید و بعد از دریافت کد رهگیری، همراه با مدارک ذکر شده به اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید تا تغییرات شرکت ثبت شوند.

مهلت ثبت صورتجلسه تغییرات

حداکثر 1 ماه از تاریخ تشکیل جلسه باید صورتجلسه ثبت شرکت ها را به اداره ثبت شرکت تحویل دهید. در خصوص راهنمایی ثبت صورتجلسه تغییرات باید به این نکته اشاره کنیم که مهم ترین عامل در پذیرش صورتجلسه، کد رهگیری صادر شده از سوی سامانه ثبت آگهی تغییرات شرکتها می باشد. همچنین لازم است که یک نسخه از رسید پذیرش که حاوی شماره و بارکد رهگیری می باشد را نیز روی پاکت قید کنید.

مدت اعتبار آگهی تغییرات شرکت

مدت زمانی که برای اعتبار آگهی تغییرات شرکت در نظر گرفته می شود ارتباط مستقیمی به نوع تغییرات دارد. برخی از تغییرات در مدت زمان مشخصی انجام می شوند و تاریخ اتمام پروسه آن مشخص است. اما اگر قصد دارید تغییرات مهمی و زیرساختی در شرکت انجام دهید ممکن است با فرایندی طولانی مواجه شوید. به طور مثال تبدیل شرکت مسئولیت محدود به سهامی خاص یا تبدیل شرکت سهامی خاص به مسئولیت محدود جزو تغییرات زیرساختی محسوب می شود که می تواند شما را درگیر پروسه ای پیچیده و طولانی کند. پیشنهاد می کنیم برای ثبت تغییرات شرکت در تهران یا ثبت تغییرات شرکت در تربت حیدریه، مشهد و … به سراغ مشاورین متخصص و حرفه ای بروید تا این فرآیند را برای شما کوتاه کنند.

تغییرات شرکت تعاونی

تغییراتی که در شرکت های تعاونی رخ می دهد همانند سایر شرکت ها درخصوص تغییر نام، تغییر اساسنامه، تغییر تابعیت و … می باشد و همان مراحلی که برای سایر شرکت ها طی می شود برای شرکت های تعاونی نیز طی خواهد شد. لازم به ذکر است سامانه ای که برای ثبت تغییرات شرکت های تعاونی وجود دارد به نشانی irsherkat.ssaa.ir می باشد و هیچ تفاوتی با سایر شرکت ها ندارد.

ثبت آگهی تغییرات

چگونه تغییرات شرکت را ثبت کنیم ؟ تمام اموری که مربوط به ایجاد تغییر در شرکت می باشد باید بر اساس صورتجلسات مجمع عمومی یا فوق العاده انجام شود. همچنین باید تمام مدارک مورد نظر در انجام تغییرات ضمیمه شوند و به مراجع قانونی از جمله اداره ثبت شرکت ها تحویل داده شوند تا این مساله مورد بررسی و تایید یا عدم تایید قرار گیرد.
اداره ثبت شرکت ها بر اساس قوانین و مقررات موجود درستی یا عدم درستی این تغییرات را مورد بررسی قرار می دهد و سپس برای انجام تغییرات تصمیمات لازم را اخذ می کند. در صورتی که درستی تغییرات اثبات شود، تغییرات شرکت را به صورت آگهی به روزنامه های کثیرالانتشار می سپارد تا این کار به طور کاملا قانونی انجام شود. آگهی تغییرات روزنامه رسمی باید در تمام مراحل پیگیری شود.

پیگیری ثبت تغییرات

به منظور پیگیری ثبت تغییرات شرکت باید به سامانه irsherkat.ssaa.ir مراجعه کنید. این سامانه امکانات مختلفی را در اختیار کاربران خود قرار داده که یکی از آن ها استعلام و پیگیری تغییرات شرکت می باشد. همچنین برای پیگیری می توانید به سایت روزنامه رسمی به آدرس www.rrk.ir نیز مراجعه کنید و تمام اطلاعات مرتبط با شرکت را در قالب آگهی مشاهده کنید. دریافت اطلاعات مرتبط با تغییرات شرکت صرفا با درج نام شرکت امکان پذیر می باشد.

انواع صورتجلسه تغییرات

ثبت صورتجلسه تغییرات یک فرآیند رسمی در نظر گرفته می شود که در زمینه های گوناگونی قابل انجام است. انواع صورتجلسات تغییرات شامل موارد زیر می باشد:

  • ثبت صورتجلسه مجمع عمومی: اطلاعاتی که در این صورتجلسه ثبت می شود شامل تغییرات در سرمایه شرکت، انتخاب اعضای هیئت مدیره و …. می باشد.
  • ثبت صورتجلسه هیئت مدیره: در این صورتجلسه مسائل اداری و تصمیمات مدیریتی از جمله سیاست های شرکت، پروژه ها و … ثبت می شوند.
  • ثبت صورتجلسه شورای عالی: در این صورتجلسه تصمیمات و مسائلی ثبت می شوند که مهم تر از تصمیمات مدیریتی هستند.
  •  ثبت صورتجلسه کمیته‌ ها و گروه‌های کاری: این صورتجلسه برای ثبت پیگیری تصمیمات و فعالیت های گروه انجام می شود.
  • ثبت صورتجلسات سازمان‌ های غیرانتفاعی: این صورتجلسه به منظور ثبت تصمیمات مجالس مدیره و یا مجمع عمومی استفاده می شود.

ثبت تغییرات شرکت فوری

اغلب کسانی که قصد انجام تغییرات شرکت را دارند با مراحل آن آشنا نیستند و همین امر باعث می شود که اختلال زیادی در کار آن ها ایجاد شود و روند ثبت تغییرات شرکت طولانی شود. فرقی نمی کند که تغییرات شرکت شما از چه نوعی است؟ آیا می خواهید ثبت تغییرات موسسه غیرتجاری را انجام دهید یا موسسه تجاری؟ بلکه در هر صورت می توانید به سراغ کارشناسان فعال در مجموعه هلدینگ درخشان بروید. این مجموعه با سال ها تجربه در زمینه ثبت تغییرات شرکت، ثبت شرکت، صدور کارت بازرگانی، برندینگ و … تجربه زیادی در این زمینه دارد و می تواند برای شما راهگشا باشد.

راهنمای تغییرات شرکت

در این مطلب به طور کامل و جامع راجع به راهنمای تغییرات شرکت و ثبت صورتجلسه تغییرات پرداختیم. نخستین گام در آغاز مراحل تغییر و ثبت آن، مشخص کردن نوع تغییر است. هنگامی که نوع تغییر مشخص شود می توان نسبت به سایر مراحل، مدت زمان مورد نظر، مدارک مورد نیاز و … نیز صحبت کرد. با مطالعه دقیق این مطلب می توان به راحتی تغییرات شرکت را به ثبت رساند.

5/5 - (1 امتیاز)