فرم دال کارت بازرگانی یکی از مدارکی است که افراد حقیقی و حقوقی باید برای دریافت کارت بازرگانی آن را در سایت بارگذاری کنند. این فرم تعهدنامه ای است که به منظور عضویت در اتاق بازرگانی در اختیار متقاضیان قرار می گیرد و مفاد آن راجع به مبارزه با پولشویی می باشد. در مطلب پیش رو شما را با مفهوم فرم دال کارت بازرگانی آشنا کرده و به چگونگی دریافت آن خواهیم پرداخت.
کارت بازرگانی
قبل از آنکه راجع به فرم دال کارت بازرگانی صحبت کنیم و چگونگی دریافت آن را توضیح دهیم باید بگوییم که منظور از کارت بازرگانی چیست؟ اگر مطالب قبلی وب سایت ما را مطالعه کرده باشید به خوبی می دانید که کارت بازرگانی همان مجوزی است که به دارنده آن اجازه می دهد به امر تجارت در سطح بین المللی بپردازد. فرقی نمی کند که دارنده این کارت جزو افراد حقیقی است یا حقوقی؟ بلکه در هر صورت امکان مبادلات بین المللی برای او فراهم می شود. این کارت دارای اعتبار یکساله می باشد و بهتر است قبل از اتمام تاریخ، آن را تمدید کنید. لازم به ذکر است که شرایط گرفتن کارت بازرگانی برای افراد حقیقی و حقوقی با یکدیگر متفاوت است و می توانید سوالات خود را در این زمینه با کارشناسان هلدینگ درخشان مطرح کنید.
مراحل اخذ کارت بازرگانی
- ثبت مشخصات فرد حقیقی یا حقوقی
- چاپ فرم های مربوطه، مراجعه به سازمان و دریافت گواهی های لازم
- اسکن مدارک، تکمیل اطلاعات و بارگذاری فایل های مربوطه
- ارسال پرونده به شکل الکترونیکی برای اتاق مربوطه
- بررسی پرونده به طور غیرحضوری
توجه داشته باشید در صورتی که پرونده شما ناقص باشد، از طریق پیامک و ایمیل به شما اطلاع رسانی خواهد شد و شما ملزم به رفع نواقص خواهید بود. اما در صورتی که پرونده شما کامل باشد به شما اطلاع داده می شود که با اصل مدارک به منظور تکمیل ثبت نام به اتاق تعاون مربوطه یا اتاق بازرگانی صنعت، معدن و تجارت مراجعه کنید.
فرم دال کارت بازرگانی نوعی تعهدنامه است که به موجب آن، افراد حقیقی و حقوقی باید متعهد شوند که بر اساس ضوابط و شرایط مذکور عمل کنند. در واقع این فرم به عنوان تعهدنامه مبارزه با پولشویی قلمداد می شود. شما به عنوان یک فرد حقیقی یا حقوقی ممکن است علاوه بر فرم دال، با فرم هایی همچون فرم الف و گواهی ماده 186 نیز در سایت مواجه شوید.
برای دریافت کارت بازرگانی با ما تماس بگیرید.
کارشناسان ما منتظر پاسخگویی به شما هستند.
موضوع ماده ۱۸۶
به منظور صدور کارت بازرگانی، متقاضی باید مفاصا حساب عنوان ماده 186 قانون مالیات های مستقیم را دریافت کند و آن را همراه با تمام اسناد و مدارک موردنیاز، به اتاق بازرگانی ارائه دهد. گاهی اوقات انجام مفاصا حساب برای شرکت هایی که در سال اول تاسیس هستند و هنوز هیچ فعالیتی برای آن ها ثبت نشده، امکان پذیر نمی باشد. در این مواقع متقضای بعد از ارائه مدارک مربوط به ثبت شرکت و محل کار خود، اقدام به تشکیل پرونده در اداره امور مالیاتی کرده و با استفاده از کد پرونده، مفاصا حساب موضوع ماده 186 را بدست آورد.
مفهوم فرم دال بازرگانی
فرم دال نوعی تعهدنامه است که افراد حقیقی و حقوقی را ملزم می کند به مفاد آن پایبند باشند. مفاد این تعهدنامه مبارزه با پولشویی می باشد که امضای آن توسط متقاضیان به این معناست که مواد و تبصره های آن را رعایت می کنند و در صورت عدم رعایت، طبق قانون با آن ها برخورد خواهد شد.
چگونگی دریافت فرم دال کارت بازرگانی
برای دریافت فرم دال کافیست وارد سایت ثبت نام کارت بازرگانی به نشانی https://cscs.chambertrust.ir/ شوید و بعد از ثبت نام بر روی لینک فرم دال کلیک کنید. سپس آن را پرینت گرفته و نسبت به تکمیل اطلاعات اقدام کنید.
بعد از تکمیل فرم دال، باید آن را اسکن کرده و در بخش پیوست بارگذاری کنید. همچنین برای ادامه فرآیند باید این فرم را امضا و مجددا در سایت بارگذاری کرده تا مسئول مربوطه آن را بررسی کرده و اقدام به تایید یا رد آن کند. بعد از تایید فرم دال بازرگانی وارد مرحله بعدی ثبت نام خواهید شد.
از دیگر فرم هایی که باید از سوی متقاضی تکمیل شود، فرم الف است که مربوط به تایید اعتبار حساب بانکی افراد می باشد و باید همانند فرم دال، بعد از امضا در سایت بارگذاری شود.
شرایط دریافت کارت بازرگانی
- تابعیت ایرانی
- عدم سوء پیشینه کیفری
- داشتن 23 سال تمام
- عدم سابقه ورشکستگی
- داشتن حساب بانکی معتبر
- داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت
- ارائه برگه اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی ( به گواهی ثبت شرکت ها رسیده باشد.)
- ارائه مدارک شناسایی از جمله کارت ملی و شناسنامه
دریافت کارت بازرگانی نیازمند تکمیل فرم های مختلف است که یکی از آن ها فرم دال می باشد. همه متقاضیان مکلف به تکمیل این فرم و پایبندی به مفاد آن می باشند.